Филтри
  • Без сулфати
  • Little Green

Децата и бебетата имат кожа и коса, която е в пъти по-нежна и чувствителна, в сравнение с тази на възрастните хора.Това е причината те да се нуждаят от по-различен тип третиране, което обуславя и използването на доказани бебешки и детски шампоани.

Поради по-горните причини, козметиката трябва да съобразена с деликатната текстура на косата и кожата и да не включва вредни съставки, като парабени, сулфати, силни аромати, изкуствени оцветители и силно почистващи съставки.

Достатъчно е да се снабдите с продукт, който да не изсушава или дразни кожата на вашето мъниче. Ние от Agora BBeauty създадохме за вас цяла една категория, в която сме включили предложения, имащи за цел да покрият всичките ви изисквания.

Още в първия ден след раждането, бебетата се нуждаят от специализирана козметика за измиване на косата и тялото. Препоръчваме да ползвате продукти 2 в 1, които позволяват с едно нанасяне да измиете цялото тяло и косата на бебчето или детето.

Какви бебешки и детски шампоани ще откриете при нас

В нашия онлайн магазин ще попаднете на разнообразен списък от козметични предложения за косите на бебетата и малките деца, които се отмиват изключително лесно и оставят след себе си пухкава и приятно ухаеща косата на малките съкровища, а кожата – мека и здрава.

Сред избора на подходящи шампоани, ще откриете и шампоан против въшки за деца, които с лекота се справят с малките гадинки и предпазват косата на малките господа и особено госпожици от въшки.

Всички продукти за деца и бебета, които предлагаме, са дерматологично тествани и напълно безопасни за малчуганите. Не предизвикват алергични реакции и раздразнения по кожата, нито дразнят чувствителните детски очи. Без сълзи по време на баня!

При попадане на пяна в очичките на вашето дете, то не е необходимо да изпадате в паника, че ще му залюти, защипе, зачерви или запари. Изключваме напълно някоя от изброените възможности.

Всяко едно от измиващите средства е изцяло съобразено с кожата на малките деца и бебета, следователно, шампоаните в онлайн магазина са в готовност да я хидратират и почистят нежно и деликатно всички нечистотии по тялото.

Можете да си закупите продукт, подходящ едновременно за косата и тялото. Така ще спестите не само средства, но и по време на пътуване багажът ще бъде с една идея по-малко.

Доверете се на Agora BBeauty и ви обещаваме, че вашите малки момченца и момиченца ще спят като къпани и ще се чувстват истински щастливи след баня, още от първия ден след раждането!


Оценете категорията:

4.2 42
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук