Шампоан за силно увредена коса Loreal Pro Fiber Reconstruct 250 мл

25.90 лв.
Възстановяването на увредената коса е една от най-големите нужди в грижата за косата! Ето защо L'Oreal Professionnel създават Pro Fiber - програма от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици.Серията Reconstruct, която вкл..Покажи
25.90 лв.
   
Марки L'Oréal Professionnel
Тип коса Изтощена коса
Видове шампоани Против накъсване; За възстановяване
Категория Шампоан

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Нанесете на влажна коса и масажирайте до получаване на пяна. Изплакнете обилно с вода и повторете, ако е необходимо. За най-добри резултати продължете с реконструиращата маска Pro Fiber Reconstruct.

Описание

Възстановяването на увредената коса е една от най-големите нужди в грижата за косата! 

Ето защо L'Oreal Professionnel създават Pro Fiber - програма от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици.

Серията Reconstruct, която включва шампоан и маска, e разработена за реконстуиране на коса, която е била подлагана многократно на химически процедури и е много изтощена. Препоръчва се за коса със степен 3 на увреждане, при която са много засегнати кутикулата и кортекса, вследствие на което тя е без блясък, с изтощени краища и избледнял цвят.

Реконструиращият шампоан Pro Fiber Reconstruct има дълготрайно възстановяващо действие с продължителност до 4 измивания на косата.

Използвайки усъвършенствана, професионално насочена технология, шампоанът ефективно възстановява косата чрез елиминиране на вредни примеси от косъма, възвръща еластичността и буквално я съживява. 

Ползи:

  • Дълготрайно възстановява косата
  • Омекотява косата
  • Подобрява еластичността
  • Подсилва блясъка


За кого е подходящ:

  • За коса, със степен на увреждане 3
  • За коса, подлагана многократно на химически процедури
  • За коса, с много засегнати кутикулата и кортекса
  • Коса без блясък, с изтощени и изтънели краища

Шампоанът има бонбонен аромат.

*****

Pro Fiber е система от последно поколение за дълготрайна грижа с резултати до 6 седмици.

След 15 години интензивни изследвания и 15 патенти, L'Oréal Professionnel са разработили най-съвременната технология за грижа за косата: молекулярния комплекс APTYL 100. Чрез комбиниране на Aminosilane с уникален катионен полимер L'Oréal за първи път проправи пътя към ново поколение дълготрайни грижи за косата.

Този молекулярен комплекс APTIL 100 се състои от Aminosilane, който достига дълбоко в корткеса на косъма и го реконструира. Катионните полимери действат отвън върху външния слой на косъма, като го възстановяват, придават мекота и еластичност.

Може да харесате още