Професионална преса за изправяне и къдрене Babyliss PRO Elipsis 3000

297.00 лв.
 • Производител  Babyliss PRO
 • Наличност:  В наличност
 • Наградни точки:  15
Първата преса без ръб на плочите! Във формата на Елипса.Elipsis 3000 пренася идеята за изправянето на косата в невиждани висоти! Изработена от най-напреднала технология и проектирана с изрязани ръбове, този луксозен уред променя вижданията за дизайн,..Покажи
297.00 лв.
   
Марки Babyliss PRO
Категория Преси за коса
Виолета Маринова

Много често използвам преса, а и съм изпробвала доста - от тази съм изключително впечатлена. Изправя косата идеално, като след фризьор. Лесно я и навивам - много лека и удобна. Пресата е уникална.Препоръчвам с две ръце.


Elina Paskaleva

Уникална преса! Само с едно движение изправям косата. Лека, удобна за рабата.. много добра. Препоръчвам!!!


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание

Първата преса без ръб на плочите! Във формата на Елипса.

Elipsis 3000 пренася идеята за изправянето на косата в невиждани висоти! Изработена от най-напреднала технология и проектирана с изрязани ръбове, този луксозен уред променя вижданията за дизайн, гъвкавост и лекота при употреба. 

Технология EP TEHNOLOGY 5.0 плочи:

Нова технология на покритие, създадено чрез химичен процес използван в бижутерийната индустрия. Като резултат се получава електромганитно микрометрично покритие, което при нагряване става естествен източник на отрицателни йони. Разпределя равномерно топлината и в комбинация с отрицателните йони гарантира антистатично действие и отлични резултати. Косата става мека и блестяща.

 • 3 пъти по-здрави и дълготрайни плочи
 • 3 пъти по-гладки
 • Устойчиви на препарати/стилизанти
 • Дават дълготрайни и перфектни резултати

Двойна керамична нагревателна система с висока плътност за по-голяма мощност. Пресата Elipsis 3000 е много мощна до 230 ° С, 20% по-бързо загрява и има изключителна топлинна разпределимост по цялата повърхност на плочите.

 До 230 ° С

Това високо ниво на температурата позволява стайлинг дори на най-упоритите коси. Също така е перфектна за технически процедури (кератин и техническо изправяне).

FullWave Thermal Science

Тази нова технология осигурява моментално възстановяване на топлината и поддържане на температурата до най-близкия половин градус. Този нагревателен елемент е с 25% по-голям от традиционните.

Изпъкнала повърхност на горната част на пресата от специална стомана.

Нейният корпус е лек, устойчив на корозия и деформирация. Целта на стоманената конструкция позволява паралелно разстояние между нагряващите плочи по всяко време. Така температурата няма да деформира корпуса от стомана, както се  случва с тези от пластмаса.

Двойна функция

Тази изключителна форма на елипса  и ултра-лъскавата хромирана повърхност позволява изправяне и навиване с максимална лекота и ефективност. Уредът може да се използва точно толкова лесно, като маша за къдрици, благодарение на вградената заключваща система и външната форма - елипса и изключителната й топлопроводимост.

HiDensity двойна керамична  система на нагряване

Този последно поколение керамичен нагревател предлага изключителен пренос на топлина и до 20% по-бързо загряване.

С плаващи плочи, което дава възможност да вземете косата здраво без да се налага да натискате силно, докато се плъзга надолу. Това прави работата по-удобна и намалява напрежението в китката и ръката.

Технически характеристики

 • Технология EP TECHNOLOGY 5.0 плочи  - по-дълги плочи - 31мм / 110 мм
 • Йонизираща технология - Голямата йонна концентрация създава по-гладки , по-блестящи, по-красиви резултати, без наелектризиране
 • Обхват за повече от 34 cm² повърхност за изправяне
 • Широки и дълги платки, които правят работата по-лесна и бърза
 • 5 настройки за контрол на температурата - 150 ° C - 170 ° C - 190 ° C - 210 ° C - 230 ° C
 • On/Off бутон и дигитален контрол на температурата
 • Професионален въртящ се кабел 2,70 м
 • Енергоспестяваща - 55W

Elipsis 3000 е най-изключителната преса създавана досега за професионалистиElipsis 3000 спестява време и енергия!

Гаранция: 2 години от датата на закупуване.

Може да харесате още