Професионална машинка за къдрене Babyliss PRO Miracurl Perfect Curling

364.00 лв.
  • Производител  Babyliss PRO
  • Наличност:  В наличност
  • Наградни точки:  336
Професионалната машинка за къдрене Babyliss PRO Miracurl perfect curling machine е разработена за да даде възможност на професионалистите за постигане на най – красивите, мечтани и дълготрайни къдрици. Изключетелно лесна за употреба, Babyliss PRO ..Покажи
364.00 лв.
  • Цена в наградни точки: 3360
   
Марки Babyliss PRO
Sani Petkova

Въпреки, че има много маши за къдрене на косата, Babyliss са като цяло може би най-добрите. Къдренето е много лесно, дълготрайно и косата не е нагрява прекалено дълго, като някои други маши.


Мая

Много исках да си взема такава маша и дълго ме спираше единствено цената. Най--накрая я купих и не мога да опиша колко лесно и удобно се работи с тази маша. Резултатите са повече от впечатляващи и най-накрая мога лесно и наистина бързо да къдря косата си или просто да я правя леко чуплива.


Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Описание


Професионалната машинка за къдрене Babyliss PRO Miracurl perfect curling machine е разработена за да даде възможност на професионалистите за постигане на най – красивите, мечтани и дълготрайни къдрици.

Изключетелно лесна за употреба, Babyliss PRO Miracurl е с нова патентована технология, която прави безупречни къдрици за броени секунди. Кичурът коса се вкарва в специална камера, която го загрява по щадящ начин и само след миг излиза под формата на желаната къдрица. Машинката е снабдена с аудио индикатор, който издава звуков сигнал, показващ кога резултатът е постигнат.

Babyliss PRO Miracurl позволява сам да определиш посоката на навиване, големината и вида на къдрицата. Перфектния избор за къси и дълги коси.

Технически характеристики:

Керамична топлинна камера за гладки къдрици без увреждане
Три настройки на таймера – за фини, отпуснати или едри къдрици
Три температурни настройки – 190 С, 210 С и 230 С, в зависимост от типа коса
Ултра бързо загряване на камерата
Светлинен индикатор за загряване
Автоматично изключване
Удобен и въртящ се кабел
Гаранция - 2 години

Препоръчва се използването на термозащитен продукт.