Преса за коса с вулканична лава CHI The Sparkler Iron

340.00 лв.
  • Производител  CHI
  • Наличност:  В наличност
Преса за коса с вулканична лава CHI The Sparkler IronНай-луксозната грижа за твоята коса, създавана някога!CHI The Sparkler Iron е изработена по най-съвременна технология и съдържа едни от най-ефективните топлопроводими материали, намиращи се на земя..Покажи
340.00 лв.
   
Марки CHI

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

При нужда от допълнително подхранване, разпределете равномерно малко количество по дължината и краищата на косата от коприната за коса CHI Silk Infusion или любимата ви коприна/олио за коса на CHI.

Напръскайте равномерно косата с CHI 44 Iron Guard Защитен Спрей (препоръчва се при суха коса) или с CHI Total Protect Термозащитен Крем (препоръчва се при влажна коса). Включете пресата, изберете подходящата температура за работа и изчакайте да загрее. Оформете прическата по желание. При нужда от допълнително фиксиране, можете да използвате всеки един стилизиращ продукт от серията CHI Thermal Styling. За бляскав завършек и за да държите нежеланите миризми далеч, завършете прическата с някой от блясъците ни за коса, като например CHI Shine Infusion Thermal Polish Спрей за Блясък или Royal Treatment Rapid Shine Спрей за блясък.

Описание

Преса за коса с вулканична лава CHI The Sparkler Iron

Най-луксозната грижа за твоята коса, създавана някога!

CHI The Sparkler Iron е изработена по най-съвременна технология и съдържа едни от най-ефективните топлопроводими материали, намиращи се на земята. Силата на керамичната технология, наситена с вулканична лава, получена от скали от лава, осигурява постоянна топлина по време на стилизиране. Тази комбинация позволява оформяне при по-ниски от нормалните температури, причинявайки по-малко увреждане на косата, като същевременно предлага гладки, блестящи резултати. 

Основни характеристики:

  • Широчина на плочката 2.50см.
  • Изправя, къдри и дава силен блясък
  • Подходяща, както за домашна, така и за професионална употреба
  • Максимална температура 218°C
  • Плаващи плочки подсилени с вулканична лава

Гаранция: 1 година от датата на закупуване

Може да харесате още