Прахообразен обезцветител за коса без амоняк Right Color DECOFFEEPLEX 500 гр.

51.60 лв.86.00 лв.
Прахообразен обезцветител за коса без амоняк Right Color DECOFFEEPLEX 500 гр.
Прахообразен обезцветител за коса без амоняк Right Color DECOFFEEPLEX 500 гр.
  • Производител  Right Color
  • Наличност:  В наличност
Right Color DECOFFEEPLEX е обезцветител на прах, който позволява да обезцветите косата си до 8/9 тона. Прахообразната безамонячна формула на Right Color DECOFFEEPLEX е обогатена с  олигозахариди ß-D-фруктоза, кофеин и ке..Покажи
Побързай!
86.00 лв.
51.60 лв.
   
Марки Right Color
Количество 500 гр.
Съдържание Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Kaolin, Sodium Persulfate, Sodium Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Inulin, Hydrolized Keratin, Caffeine, Hydrolized Silk, Zea Mays (Corn) Gluten Protein, Xanthan Gum, Talk, Tetrasodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Serica (Silk) Powder
Категория Боя за коса
Прахообразен обезцветител за коса без амоняк Right Color DECOFFEEPLEX 500 гр. Прахообразен обезцветител за коса без амоняк Right Color DECOFFEEPLEX 500 гр.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Съотношение при смесване - 1: 2 оксидант 10vol. (3%) - 20vol. (6%) - 30vol. (9%) - 40vol. (12%)/


Например:  30 гр. обезцветител се смесва с 60 мл оксидант. 


Изсипете пудрата в неметална купа и добавете оксиданта на малки дози, като внимателно разбърквате с дървена или пластмасова шпатула, докато получите гъст крем, без бучки. 


Ако косата е на ниво 4, можете да изсветлите с до 5-6 тона при време за действие 45 минути. Ако желаете да изсветлите с до 8-9 тона или напълно да обезцветите косата, нужно е допълнителен престой от още 45 минути, като за ускоряване на процеса може леко да загреете със сешоар. Ако все още не е постигнато желаното ниво на изсветляване, може да се разбърка нова смес и да се нанесе върху косата с време за действие още 20 минути, БЕЗ да се измива косата преди това. 


Внимание: Косата трябва да е здрава и устойчива, като нивото на първоначалния тон трябва да бъде по-ниско от 4. 


По време на изсветляване препоръчваме да извършите визуална проверка, докато не се постигне желаното ниво на изсветляване. 


След обезцветяването изплакнете обилно с хладка вода. 


Начин на нанасяне: За по-добро приложение разделете косата на секции и използвайте плътна четка с хубав косъм. В случай, че за първи път обезцветявате косата си, нанесете сместа първо по дължините, изчакайте 10 минути, след това в краищата и накрая в корена. 


* В случай на вече третирана коса, нанесете продукта върху дължината на косата, след това върху корените и накрая върху краищата. 


* В случай на нормална и здрава коса, смесете пудрата с оксидант 9%. 


* В случай на много крехка или повредена коса, смесете пудрата с 3% или 6%.

Описание

Right Color DECOFFEEPLEX е обезцветител на прах, който позволява да обезцветите косата си до 8/9 тона. 

Прахообразната безамонячна формула на Right Color DECOFFEEPLEX е обогатена с  олигозахариди ß-D-фруктоза, кофеин и кератин, които осигуряват висока защита на косата. Хидратира, подхранва и омекотява косата по време на изсветляването. Осигурява еластичност и максимална грижа за косата, за да намали до минимум уврежданията и накъсването.

С отлични козметични качества, DECOFFEEPLEX позволява максимално изсветляване, като същевременно поддържа косата в естествения ѝ блясък и цялост. 

DECOFFEEPLEX е обогатен с кератин и кофеин. Кератинът е протеин, структурен компонент на косата. Кератинът, добавен в DECOFFEEPLEX попълва разрушените зони от косъма, укрепва го отвътре и възстановява цялостта на косата. 

От своя страна кофеинът стимулира растежа на косата. Този компонент има способността да увеличава притока на кръв, стимулирайки растежа на косата. 


DECOFFEEPLEX е подходящ за всякакви техники на работа.

Може да харесате още