Подхранваща маска за суха и изтощена коса BES N3 Silkat Nutritivo Mask 1000 мл

25.50 лв.
BES SILKAT N3 Nutritivo Mask е подхранваща маска за суха и изтощена косаПодхранваща маска за суха и изтощена коса BES N3 Silkat Nutritivo Mask 1000 мле формулирана с комбинацията от ленено масло, витамини (витамин F и E), 5 микроелемента и силиконова..Покажи
25.50 лв.
   
Марки BES Beauty & Science
Тип коса Суха коса; Изтощена коса
Видове маски За хидратация; За възстановяване
Количество Големи опаковки

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Нанесете на предварително измита и подсушена коса по дължините и краищата. Оставете да подейства 1-2 минути и изплакнете обилно с вода.

Описание

BES SILKAT N3 Nutritivo Mask е подхранваща маска за суха и изтощена коса

Подхранваща маска за суха и изтощена коса BES N3 Silkat Nutritivo Mask 1000 мле формулирана с комбинацията от ленено масло, витамини (витамин F и E), 5 микроелемента и силиконова микро-емулсия от маслиново масло. Предлага специфично и балансирано подхранване. Специфично, точно там, където е необходимо и балансирано, точно толкова, колкото е необходимо. 

Bes Silkat Nutritivo съдържащ редица ценни съставки. Лененото семе в състава дава мекота и блясък на косата. Витамините Е и F укрепват и имат силно антиоксидантно действие. Лецитинът, използван като противовъзпалително средство и регулатор, в комбинация с витамините се превръща в уникално средство за възобновяване на сухата, увредена и изтощена коса. Олиго-елементите помагат за по-доброто абсорбиране и усвояване на ценните активни вещества.

Активни съставки:

  • ЛЕНЕНО МАСЛО - Лененото семе дължи славата си не само за гъвкавостта на своите тъкани, но и на многобройните качества на семената и маслото, което се извлича от тях. Лененото масло е растително масло, получено чрез студено пресоване на семената. То има забележително успокояващо действие и придава блясък и мекота.
  • ЗЕХТИН - Той се получава чрез студено пресоване на узрели маслини. Неговите основни компоненти са смес от олеинови триглицериди, линолова, арахидонова, стеаринова киселина. Притежава изключителни подхранващи и успокояващи свойства. Противодейства на стареенето и запазва целостта на косъма. Дава еластичност и мекота. От значения за блясъка на косата. Превръща сухата и отслабена коса в мека и копринена.
  • 5 ОЛИГОЕЛЕМЕНТА -  Комплексът ACB Bio-Chelate 5 е активен комплекс, получен чрез образуване на комплексни гликопротеини, произведени от Saccharomyces Cerevisiae с минерали като силиций, желязо, магнезий, мед и цинк. Има високо минерализиращо действие, както е подобрява усвояването на различните елементи.
  • ЛЕЦИТИН - Набор от фосфолипиди, известен в хранително - вкусовата област със своите противовъзпалителни и регулиращи свойства върху функцията на червата. В козметичната област, в синергия с 2 витамини (F + E) той предлага ефективно лечение и за косата. Тази комбинация от активни съставки се използва за подхранване на повяхнала, отслабена и изтощена коса. Обикновено се нанася върху косата преди измиване с шампоан за по-дълбоко и ефективно подхранване, а преди изсушаване за премахване на чупливостта.

***

Линията SILKAT на BES BEAUTY & SCIENCE предлага решения за специфични проблеми на косата и скалпа. Формулите са създадени със специални активни съставки, олигоелементи, минерални комплекси, съчетание на витамини, растителни масла и екстракти. Защото грижата за красивата коса винаги трябва да започва с професионален подход към нейната специфична нужда и проблем!

Може да харесате още