Подхранващ термозащитен серум Olaplex Bond Protector №9 90 мл

59.00 лв.
  • Производител  OLAPLEX
  • Наличност:  В наличност
  • Наградни точки:  3
Подхранващ термозащитен серум Olaplex Bond Protector №9 Щитът на Olaplex против увреждане на косата!Защитете косата си от ежедневния стрес и увреждания с този лек и ефективен серум за коса без силикон, който да предпазва от замърсяване за 48 час..Покажи
59.00 лв.
   
Марки OLAPLEX
Тип коса Всеки тип коса; Изтощена коса; Руса коса; Боядисана коса

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha

Нанесете по дължините на влажна или суха коса. Не изплаквайте. Стилизирайте по желание.


Описание

Подхранващ термозащитен серум Olaplex Bond Protector №9 

Щитът на Olaplex против увреждане на косата!

Защитете косата си от ежедневния стрес и увреждания с този лек и ефективен серум за коса без силикон, който да предпазва от замърсяване за 48 часа и осигурява топлинна защита до 230°C.

Olaplex Bond Protector №9  е богат на антиоксиданти от екстракт от червени водорасли и научно доказана OLAPLEX® Bond Building Technology™. Подхранва в дълбочина, изглажда стърчащите косъмчета и осигурява огледален блясък, без да утежнява. Възвръща силата и жизнеността на увредените дължини. Улеснява разресването на косата и предотвратява заплитането. Патентованата съставка Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate  действа на молекулярно ниво, поправя уврежданията, причинени от боядисване или изрусяване, честа употреба на преса и сешоар, както и грубо разресване.

Видими ползи за косата:

✓  Придава сатенен блясък и мекота

✓ Възстановява изтощената коса

✓ Изглажда и възстановява изтощените краища

✓  Предпазва косата от наелектризиране и прибира стърчащите краища

✓ Намалява накъсването и цъфтежа на косата

✓  Максимално улеснява разресването

✓ Защитава косата по време на топлинна обработка до 230°C

✓  Има стилизираща памет и предпазва косата от замърсяване до 48 часа


Всяка комбинация от продукти в системата за грижа и защита на косата OLAPLEX гарантира отлични резултати:

No 3 + No 4 + No 5 + No 6 + No 7 - комплексна активна грижа за възстановяване и защита на увредена коса, често подложена на боядисване и изрусяване или къдрене.

No 4 + No 5 + No 6 + No 7 - ежедневна грижа и защита на косата с честа употреба на сешоар, преса и маша.

No 4 + No 5 - универсален основен набор от продукти за ежедневно почистване и грижа за всеки тип коса.

No 3 + No 6 + No 7 - завършете своя ритуал за грижа за косата с активните продукти на системата OLAPLEX за възстановяване структурата на косата и перфектен контрол, гладкост и блясък.

No 6+ No 7 - ежедневна грижа и защита, контрол, гладкост и блясък за всеки тип коса.

Ключови съставки:

Продуктите на системата OLAPLEX съдържат само една активна съставка -Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate. Той свързва прекъснатите дисулфидни връзки в структурата на косъма, като гарантира пълно възстановяване на косата от ежедневни негативни влияния (химични, термични и механични).

  • Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate  – косата дължи своята здравина основно на дисулфидните връзки. Когато косата е увредена от термични, химични, механични или фактори на околната среда, тези дисулфидни връзки се разрушават.  Патентована съставка Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate  работи на молекулярно ниво и се насочва директно към увредените дисулфидните връзки в косъма, за да ги заздрави. Работи отвътре навън, за да подобри трайно здравината на косъма. Патентованата технология OLAPLEX защитава и възстановява увредената коса, като действа директно върху химическите връзки.
  • Екстракт от червени водорасли - известен със своите лечебни свойства. Те се борят със свободните радикали и вредния процес на окисление. Екстрактът е богат на витамини, минерали и аминокиселини, които защитават косата от ежедневните агресори и осигуряват дълбока хидратация.


Може да харесате още