• 100% истински продукт
  • От официалния вносител за Европа
  • Доставка на следващия ден
Брандове LANZA
Код на продукта: model_5133
Наградни точки: 13
Наличност: Изчерпан
13.00лв.
Цена в наградни точки: 130

2.6 7

Обезцветяването на косата е агресивна реакция и по овреме на този процес освен меланина, могат да се засегнат и други важни съставни части на кератиновата фибра на косъма – пептидни връзки, нарушаване повърхността на косъма и т.н. В следствие косъмът става чуплив, накъсва се лесно, губи еластичността и блясъка си.

За да мине обезцветяването гладко и без да се нарушава цялостта и здравето на косъма, LANZA създават Powder Decolorizer. Това е обезцветител на прах, който позволява лесно, но най-важното – изключително щадящо за косата обезцветяване. Лечебната технология и усъвършенствана формула на LANZA Powder Decolorizer осигуряват максимален комфорт по време на процедурата и отлични резултати. 

LANZA Powder Decolorizer позволява изсветляване на косата до 7 тона, без загряване. За разлика от всички останали обезцветители, в LANZA Powder Decolorizer има виолетов пигмент, който неутрализира жълтите оттенъци – задължителен резултат след обезцветяване на косата.

LANZA Healing Color Powder Decolorizer е подходящ за всеки тип коса, дори и тези от вас, които имат чувствителен скалп. Формулата е обогатена с успокояващи и омекотяващи съставки, които не дразнят, не щипят скалпа, не предизвикват зачервявания и лющене. 

Формулата на LANZA Powder Decolorizer съдържа едни от най-добрите съставки и комплекси, които гарантират максимално щадящо изсветляване и запазване цялостта на косъма.

Ключови съставки:

Protective Cream Base – състои се от масло от шеа и основни липиди, които  възстановяват косата, защитават скалпа и намаляват чувствителността.

Keratin Healing System - използва кератинов протеин, който съдържа всички 19 аминокиселини, които присъстват в човешката коса, съответно са напълно съвместими с нея. Молекулярното тегло на хидролизираните кератинови аминокиселини е много ниско, което означава, че лесно проникват в косъма и по-надълбоко, а това е единственият начин да действат ефективно.

Освен тях, системата съдържа допълнителни количества от три аминокиселини – цистин, цистеин и тиросин, които са най-важни за хидратацията, здравето на косата и поддържането на цвета, особено за боядисаните коси. Комбинацията от всичко това възстановява баланса на протеините, минералите и влагата в косата и "ремонтира" уврежданията.

Системата Keratin Healing System използва Nano Science 10² Delivery System. Това е нано технология, която смалява ботаническите и хидратиращи съставки до 100 нанометра, което им позволява да достигнат до кортекса на косъма и да му доставят хидратиращи елементи. Благодарение на това, косъма бива лекуван отвътре, а активните съставки не се натрупват по повърхността му и не утежняват косата. 

Keratin Healing System съдържа патентования Meadowfoam Flower Seed Complex. Това е комплекс от семена на растението ливадина, който добавя блясък и структурна цялост на косата – лекува сухотата и уврежданията на косата по-ефективно от всякога. Маслата, извлечени от семената на това растение, съдържат липиди, които са от съществено значение за правилната хидратация на косъма.

Keratin Healing System използва и комплекс за задържане на влагата – Moisture Retain Complex. Той съдържа смес от минерално обогатени есенциални киселини, които не само помагат на косата да задържа влагата, но и възстановяват изгубената, в следствие на химически процедури хидратация. Тази смес от изключително силни овлажнители привлича и поддържа хидратацията вътре в косъма и подобрява неговата еластичност. Комплексът "заключва" възстановените протеини, минерали, влага и цвят в косата, което й осигурява дълготрайна мекота и блясък, а ефектът е в дългосрочен план.

Чрез системата Keratin Healing System, кератиновите аминокиселини проникват в дълбочина във всеки тип коса. Протеинът действа синергично с Meadowfoam Flower Seed Complex и Moisture Retain Complex. Тези двойно положително заредени молекули се привличат подобно магнити към увредените участъци на косъма, които носят отрицателен заряд, като по този начин лекуват косата вътрешно, а външната текстура на косъма става гладка, блестяща и здрава.

Системата Keratin Healing System

И не на последно място, Keratin Healing System осигурява тройна UV защита срещу бъдещи щети от околната среда и слънчевите лъчи. Това превръща LANZA в единствената марка, която използва UV протектори за защита от 3-те вида слънчеви лъчи – UVA, UVB и UVC. Благодарение на това, косата получава максимална протекция на цвета от избледняване и удължава цветовите качества на боята.


Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Aminium Persulfate, Magnesium Carbonate, Ethylhexil Pelargonate, Solanium Tuberosum (Potato) Starch, Xanthan Gum, Sodium Stearate, Silica, Disodium EDTA., Ultramarines, Keratin Amino Acids, Dimethicone PEG - 8 Meadowfoamate, Sodium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA.Смесване и употреба:

1. Изсветляване на корени:

Изсипете прахчето в неметална купичка. Смесете 1 прахче Decolorizer с оксидант LANZA 3% или 6% в съотношение 1:2.

2. Обезцветяване на дължините:

Изсипете прахчето в неметална купичка. Смесете 1 прахче Decolorizer с оксидант LANZA 3%, 6%, 9% или 12%  в съотношение 1:2.

Нанесете на суха, не измита коса, като времето за действие е от 20 мин. до 60 мин. Необходимо е да наблюдавате косата и в момента, който получите желания тон изсветляване, изплакнете косата с хладка вода и подходящ шампоан. 


Внимание!

- Времетраенето зависи от желания резултат, за което е нужно да наблюдавате косата през цялото време.

- Задължително направете тест за алергичност преди употреба.

- Носете предпазни ръкавици по време на процедурата.

- Смесвайте крем-обезцветителя и оксиданта в не метална купа. 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е позволен!
Проверка за роботи
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук