НОВО! C+ Strategy от AVA – 1:0 срещу бръчките

"Wrinkle, wrinkle, little star..." реплика на Мерийл Стрийп в "Смъртта й прилича" :)

Спомняте ли си тази комедия за борбата на застаряваща бродуейска звезда, която има повече бръчки по лицето, отколкото добри опити в киното ...и накрая изпива еликсир, който дава "вечен живот" :)

Е, ние не познаваме еликсири за вечна младост и живот, но днес ще ви разкажем за най-новата серия C+ Strategy на AVA Laboratorium. 

За всички дами, които са във вечна борба с бръчките и фините линии!

Горещо препоръчваме C+ Strategy!

800 пъти по-силни от коензим Q10

550 пъти по-силни от витамин Е

Гарантира 100% антиоксидативна защита на кожата

C+ Strategy съдържа високи дози Витамин С - Светият Граал в състава на козметичните продукти и Астаксантин - най-мощният природен антиоксидант. Комбинацията на тези две чудодейни съставки действат като антиоксиданта „бомба" и еликсир на младостта и красотата. 

Освен че дълбоките бръчки намаляват значително, както и видимите признаци на стареене са заличени, употребата на серията оставя тена изравнен, а лицето освежено и сияйно.

* Витамин С принуджава кожата да се "самозаздрави", ускорявайки производството на колаген и еластин. Колагенът и еластинът пазят кожата гладка и стегната, предпазва от появата на нежеланите белези на стареене.

* Астаксантин е по-силен и мощен в сравнение с бета-каротина от морковите или ликопена от доматите. Прониква отлично в роговия слой, ускорява неговото обновяване, повишава защитните функции на кожата и намалява загубата на вода.

Неравен тен, бръчици, малки капиляри, цялостен недобър вид на кожата...Bye, Bye!

Препоръчваме ги на всяка от вас, която на ежедневно ниво се бори с външните агресори в полза възстановяването на баланса в кожата си и изглаждането на бръчиците и фините линии.

Текстурите са меки и нежни, попиват незабавно в кожата. Дневният крем се нанася сутрин в комбинация с окоолочния крем. А вечер, използвайте подхранващия нощен крем заедно със серума за коригиране на бръчките. 

Резултатът се усеща веднага - по-стегната и изгладена кожа, но ви препоръчваме да не спирате употребата им веднага щом усетите разликата. Както при всички "хубави работи", нужно е постоянство!
Captcha