Филтри
  • За млада кожа
  • Против бръчки
  • За лице и тяло

Голяма част от жените страдаме от прекомерно омазняване на кожата на лицето, което от своя страна води до ред други проблеми, като появата на черни точки, неприятните разширени пори и възпаления. Дамите страдащи от мазна кожа, усещат проблема най-вече през топлите месеци и изпитват ключова нужда от продукти за свиване на порите на кожата.

При неглижиране на проблема, с времето той се задълбочава. От разширени пори може да страда както младата, така и по-зрялата кожа. Доказано Т – зоната е най-проблемният участък.

За огромно съжаление на дамите с мазна или смесена кожа, това е генетично придобито и няма как да се промени. Но ние ви предлагаме доказано ефективни продукти, които могат да минимизират проблема ви и да ви дадат усещане за свежа, красива и здрава кожа.

Какви продукти за свиване на пори ще откриете при нас

Свиването на порите е процес, изискващ не само време, но и търпение и правилното средство. Не е тайна, че до днешна дата козметичният пазар прелива от какви ли не предложения за кожата на лицето. Не всички обаче са достатъчно ефективни. Хора с такъв тип проблемна кожа трябва да знаят няколко основни правила:

  • Нужно е ежедневно почистване с продукт, който по никакъв начин да не раздразни кожата. Препоръчваме да се използва пяна за почистване или неабразивен гел, като ви съветваме да избягвате скрабовете.
  • Продуктите, които нанасяте след почистване трябва да бъдат с много лека и нежна консистенция, така че да не запушват порите и да не пречиняват допълнително зачервяване и омазняване.
  • Съветваме ви да използвате един или два пъти седмично подходяща антибактериална или хидратираща маска.

Свиването на порите е дълъг процес, изискващ постоянство. Не се заблуждавайте, че от едно, две или три нанасяния кожата видимо ще промени състоянието си. Това, на практика, няма как да се случи.

Избирайки да пазарувате от Agora BBeauty, то вие не просто ще спомогнете за това порите максимално да се свият, но също така ще допринесете за повишаване на личното си самочувствие и самоувереност. Доверете ни се и очакванията ви ще бъдат изцяло оправдани!


Оценете категорията:

3.9 77
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук