Филтри

Търсите ефективен и професионален подход при избор на добър скраб за тяло? Желаете да се възползвате от марковата козметика, която дава видими резултати? Не пропускайте нашите страхотни предложения на уникални цени, които ще ви гарантират зашеметяваща визия във всеки момент.

Кожата на тялото ни се нуждае от не по-малко грижи отколкото лицето ни. За да постигнем еластична, гладка и кадифена кожа, най-важно е ежедневното добро почистване и ексфолиране. В този смисъл скрабовете за тяло са продуктите, които почистват добре, премахват мъртвия слой клетки, хидратират и оставят кожата мека и гладка.

Скрабът за тяло е не само почистващо средство, но и тонизира и освежава кожата. Захарните ексфолианти на AVA Laboratorium са изцяло натурални и обогатени с подхранващи и омекотяващи масла. Подходящи са и за най-чувствителната кожа и не пречиняват алергии. 

Защо да пазарувате от нас?

Причините, поради които потребителите пазаруват от нашия онлайн магазин, са наистина разнообразни. На първо място е широката продуктова гама, която няма как да остане незабелязана. Ние ви предлагаме качество, което е перфектно балансирано с цената.

Осигуряваме ви бърз и лесен начин за пазаруване, което е привилегия за вечно забързаното и ангажирано ежедневие. Доверете ни се при покупката на скраб за тяло и дайте на тялото си това, от което се нуждае!


Оценете категорията:

4.3 46
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук