Скъпи приятели,

Измина още една година!

Цяла година, в която имахме огромното щастие всеки ден да ви подаряваме доза самочувствие, а вие да ни отвръщате с шепи усмивки, благодарност и лоялност, за което ви благодарим с цялото си сърце! ?

По случай третия рожден ден на AgoraBBeauty.com от днес до петък ВСЯКА ПОРЪЧКА в сайта ни, независимо на каква стойност е тя, ще получи специален ПОДАРЪК от нас! 

И тъй като не желаем да има ощетени, подаръци ще получат и поръчките, които са постъпили през уикенда - на 2 и 3 ноември.


А ето и какви са подаръците ни към вас!

Всички поръчки на стойност ДО 35 лв. ще получат писалка AgoraBBeauty, за да сме сигурни, че няма да остане нещо важно незаписано ;)

За поръчките НАД 35 лв. сме подготвили нещо наистина неповторимо!

Това не е просто чаша. Това е нашето обещание за "GOOD HAIR DAY" - EVERYDAY! ?

Бъдете 100% сигурни, че никъде по света и никой, освен верните почитатели на Агора Бюти, няма да има чаша, като вашата. 

Те са наистина уникат и са с ограничена наличност, така че ако държите да се сдобиете с такава, съветваме ви да пуснете поръчката си час по-скоро.


Комфортните кърпи за коса с копче BBeauty са подаръкът ни към всички, на които поръчката надхвърля 80 лв.

Стойността на кърпата е 26 лв., а удобството, което носи в ежедневието - безценно, така че подаръкът наистина си заслужава.

ВАЖНО!


*Подаръците ще бъдат добавяни към всички поръчки, постъпили в онлайн магазина ни от 2 до 8 ноември (включително) и важат ДО ИЗЧЕРПВАНЕ на количествата.


*При преждевременно изчерпване на подаръците, ще се свържем с вас предварително, за да ви уведомим.


*Ако поръчката ви е на стойност над 80 лв., но желаете да получите чаша вместо кърпа за коса, молим ви да го отбележите в коментара към поръчката.


Желаем ви красива и незабравима празнична седмица!

ДА ПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО!

РАЗГЛЕДАЙ НАМАЛЕНИЯТА


  • 04.11.2019 06:33:11
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук