Филтри
Остави скубането, накъсването на косата и стреса от напрегнатото ежедневие в миналото и се запознай с ikoo – четката за коса, която ще промени представите ти за разресването!

ikoo не е обикновена четка за коса. Тя е съвършена комбинация от удобство и лекота при разресване и положителното въздействие на традиционната китайска медицина върху цялостното ти състояние. Иновативният ѝ дизайн спомага за по-бързия растеж на косата, осигурява здравина и блясък на косъма от самия корен и намалява косопада.

Джобната четка ikoo е с удобно капаче, което се прикрепя към четката стабилно и не позволява на бодличките да се смачкат, счупят или замърсят. Това ти позволява да я носиш в чантата си навсякъде, без да заема много място.
Джобната четка ikoo е с по-малък размер от стандартната ikoo, но не отстъпва по качество и функционалност, и разресва също толкова лесно и бързо.

В серията ikoo Metallic Collection ще откриеш избор от 10 красиви цветови комбинации, в отразяващи светлината различни метални цветове, които ще задоволят дори най-взискателните вкусове и предпочитания.
А освен всичко това, ikoo идва при теб в луксозна метална кутия, която превръща четката в оригинален и практичен подарък за всяка жена и всяка суетна млада госпожица!

Оценете категорията:

4.5 21
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук