Филтри
  • ikoo
Изправянето на косата никога не е било по-лесно и по-безвредно!

Запознай се с ikoo e-styler jet – компактната електрическа четка, която изправя косата, докато я разресва.

ikoo e-styler jet е иновативна четка за изправяне на косата, която се отличава от всички подобни продукти на пазара със своя дизайн, качество на изработка и безопасност за здравето на косата и скалпа, по време на използване.

ikoo е-styler jet е компактната версия на класическата четка за изправяне ikoo e-styler. Тя е с 25% по-малка и с 35% по-лека, но без грам компромис с качеството на изправяне и функциите!

С ikoo e-styler накъсването, скубането и увреждането на косата при изправяне остава в миналото. Тя напълно щади косъма, както и корена му, без да притиска и дърпа косъма, както пресата за коса. Тя е проектирана с 28 индивидуални керамчни плочи, подредени в 3 линии, които осигуряват равномерно разпределяне на топлината върху косата по време на разресване, като така защитава структурата на косъма и го предпазва от трайно увреждане. 

 ikoo e-styler разполага с 4 температурни нива от 150 до 210 градуса, като можеш да избереш желаното, според твоя тип коса. Тя намалява времето за изправяне с до 50%, а йонизиращата функция предпазва косата от наелектризиране и „хвърчене“.

ikoo e-styler – твоята дясна в постигането на здрава, копринено гладка и красива коса у дома!

Оценете категорията:

4.2 31
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук