Филтри
  • LANZA
  • L'Oreal Professionnel
  • Right Color

Дамите са онази част от обществото, имащи прекалено богат опит с различните манипулации по отношение тяхната коса, без значение дали говорим за боя или за професионални обезцветители за коса.

Едва ли съществува жена, която поне веднъж в живота си да не е експериментирала със своя цвят, било то цялостно боядисване, кичури, омбре, балиаж или друг вид прическа. Разбира се, за да се получи цветът такъв, какъвто желаем, то понякога е належащо обезцветяването.

В категория "Обезцветяване на коса" ще попаднете на богат продуктов каталог, съдържащ множество предложения, чиято цел е именно да подготвят косата за предстоящата процедура. Веднъж изпробвани, то те се превръщат в предпочитано козметично средство от множество професионални фризьори, а и не само.

Обезцветители за коса - какво ще откриете при нас

В категорията са си проправили път единствено висококачествени професионални обезцветители за коса, които се разработват във водещи европейски производители на козметика за коса. Ще попаднете на продукти, позволяващи да ги комбинирате с бои без амоняк, както и такива, препоръчвани за ползване с амонячни козметични средства.

В случай, че имате някакви запитвания или се колебаете относно избора си, то съветваме да се свържете с наш служител, който да ви съветва и консултира с цел вземане на правилното решение.

Продуктите се предлагат в различни опаковки, съобразно нуждите както на по-натоварените фризьорски салони, така и на клиентите, възнамеряващи да извършат процедурата в домашни условия.

Не малка част от окислителите представляват нежна кремообразна консистенция. Идеята на производителя се състои в това окислителят да бъде равномерно нанесен по цялата дължина на косъма, така че да не остават незасегнати участъци.

Освен кремообразни, то някой от окислителите представляват прахообразни вещества. Разбира се, предимствата и на двата вида продукти са на лице. Докато кремообразните позволяват по-лесно нанасяне, то при прахообразните летливостта е в значително по-ниска степен. Докато косата ви е подложена на цялостна промяна, то вие няма да усещате дискомфорт в зоната на очите или носа.

Искате професионални резултати, такива, като при фризьор?!

Доверете ни се , защото ние знаем как, какво и кога да ви предложим. Нашите качествени продукти за обезцветяване на коса са в състояние да ви осигурят 100% ефективност. Като завършек на всичко това, резултатът е просто зашеметяващ, а погледите на околните са приковани от вашата нова визия!


Оценете категорията:

4.2 71
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук