Защото и възрастните обичат изненадите...


Посрещни пролетта още по-красива със съкровищата, които те очакват в първата Agora BBeauty Bag!


В нея са скрити 5 от най-желаните и полезни продукти на актуални световни брандове, сред които LANZA, L`Oreal Professionnel, LAKME и AVA Laboratorium.   


Първата Agora BBeauty Bag се предлага в 2 варианта - SILVER и GOLD, като и двете съдържат по 5 пълноразмерни и мини продукта, които са задължителният минимум, който трябва да имаш, за да поддържаш косата и кожата на лицето си в оптимално здраве!


И за да не сме съвсем потайни, ще разкрием по 1 продукт от SILVER и GOLD, а кои са останалите - ще разбереш, когато получиш своята BBeauty Bag.


Едно е сигурно - действителната стойност на продуктите е много по-голяма от тази, която ще платиш за тях, купувайки своята BBeauty Bag!

BBeauty Bag GOLD 

Цена: 79 лв. 

Реална стойност на продуктите вътре: Над 123 лв.Мечтано, жадувано и страшно купувано от всички, които искат най-най-доброто за своята коса!


Олиото на LANZA е продуктът, който присъства във всяка една златна BBeauty Bag!


Съвместимо с всеки тип коса, това вълшебно творение на козметичната индустрия придава изтънчен блясък, нежна мекота и гладкост, завладяващ аромат, осезаемо подхранване и надеждна термозащита.


Поставили сме го в BBeauty Bag GOLD, защото... 

Няколко капки лукс никога не са излишни!


ПОРЪЧАЙ GOLD


BBeauty Bag SILVER 

Цена: 52 лв. 
Реална стойност на продуктите вътре: Над 81 лв.Добре оформената коса е красива, но добре оформената здрава коса е прекрасна!

Термозащитният спрей LANZA Plumper "напомпва", повдига и дефинира всеки кичур, като същевременно предпазва косата от изгаряне до 260 градуса. Подходящ за нанасяне както на влажна, така и на суха коса, и must have за всички, които искат да оформят пищни и дълготрайни букли с машата.

Поставили сме го в BBeauty Bag SILVER, защото... Safety first!


Разкрий 5 начина, с които ще повишиш своето самочувствие и увереност и разгърни пълния потенциал на красотата си!


* ВНИМАНИЕ! Първата BBeauty Bag е LIMITED EDITION и количествата ѝ са силно ограничени! Предлага се до изчерпването им, като след това продажбата ѝ ще бъде преустановена, без възможност за повторна поръчка.
   • 25.02.2019 06:56:29
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук