Филтри
  • За нормална коса
  • За силно изтощени краища
  • С термозащита
  • За запазване на цвета
  • За нормална коса
  • Мини опаковки

Biosilk - марката, създала първата "коприна за коса" и още куп съвършени формули с над 30 годишна история!

Векове наред, коприната носи короната на една от най-луксозните тъкани, благодарение на гладката си текстура и брилянтен блясък.
Ако погледнем назад в историята, ще видим, че коприната е обличала кралските особи и елита, а в комбинация с нейното непрекъснато развитие в модните тенденции, тя се превръща в една от най-желаните тъкани на всички времена. 

Известен и интересен факт е, че коприната притежава едни от най-силните влакна в света - равни на силата на стоманата! 

Знаейки тази качества, Farouk Shami - създадетелят на любимите на много знаменитости и важни особи марки Biosilk и CHI, изследва и открива предимствата на копринените протеини и как те могат да се прилагат върху косата. Всеки копринен протеин съдържа 17 от 19-те аминокиселини, които се съдържат в косата и придават блясък, опитомяват фриза и предотвратяват цъфтенето на краищата. 

Знаейки, че всяка жена иска косата ѝ да бъде блестяща, да изглежда здрава и добре поддържана, Фарук създава решение за тези 3 желания в лицето на един единствен, но наистина магически продукт - серумът с копринени протеини BioSilk Silk Therapy, или известен повече като "коприната за коса". 

Коприната на BioSilk - Silk Therapy е и първият продукт за коса, съдържащ натурална чиста коприна - съставка, която към този момент не е била позната и използвана в козметиката за коса. Именно това е и първообразът на "коприната на CHI", която днес всички жени обожават и боготворят! Нейната консистенция е лека, попива мигновено и действа за възстановяване, изглаждане и защита на всички видове коса.

Серумът с копринени протеини BioSilk Silk Therapy продължава да бъде един от най-силните продукти на марката, спечелил безброй награди за красота през годините и направил марката разпознаваема сред 97% от жените.


Оценете категорията:

4.4 81

Продуктови серии - Biosilk

Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук