Филтри
Най-доброто решение срещу кожа, страдаща от лунички, петна и обезцветявания. 

Избелващата формула, използвана в продуктите от серията White Skin, съдържа ново поколение биологично активни съставки, които намаляват пигментите на меланина и инхибират активността на тирозиназата. Програмата за избелване на кожата намалява появата на тъмни петна, придава свежо излъчване, подхранва и изглажда кожата на лицето. Не позволяват появата на нови петна. 

​Активни съставки:

ActiWhite- иновативен комплекс за избелване. Две синергични вещества (екстракт от захароза и зелен грах), които ограничават синтеза на меланин, пигментацията и тирозиназната активност.

Lumisphere - съдържа Diacetyl Boldine, който намалява нивото на меланин в кожата и инхибира активността на тирозин и манган титанов диоксид, който има способността да абсорбира UVA / UVB лъчи и неутрализира свободните радикали.

Екстракт от краставица - богат на минерални соли и витамини, почиства, освежава, хидратира, омекотява и освежава кожата.

Екстракт от черница - инхибира активността на тирозиназата, хидратира кожата и я предпазва от отрицателно ултравиолетово лъчение.

Витамин С - намалява тенденцията на кожата за потъмняване, коригира цялостното тена на кожата, стимулира синтезата на колаген, има изглаждащи свойства.

Papaina - ензим, който премахва мъртвите клетки, избистря тена на лицето, действа против появата на акне, изглажда кожата и я прави по-стегната

Оценете категорията:

4.3 76
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук