Филтри
  • За млада кожа
  • Против бръчки

Най-новата иновация от AVA Laboratorium насочена срещу бръчките и борбата с времето е вече факт!


Snow Algae е първата серия на AVA Laboratorium с концентрирано съдържание на екстракти от снежни водорасли, стимулирайки производството на двата вида най-важни колагена в кожата на лицето.

Snow Algae буквално връща времето назад, „ремонтира“ кожата на лицето и удължава младостта. Възстановява производството на липиди и подсилва защитните функции на кожата, като по този начин е напълно предпазена от агресорите на околната среда. 

Стареенето започва в началото с малки бръчки и уморен вид, но с течение на времето кожата се отпуска, овалът на лицето се разваля, под очите се появяват торбички и мрежа от бръчки.

Точно с тези проблеми Snow Algae ефективно се бори – повишава доброто състояние на клетките и предпазва лицето от негативното влияние на околната среда, като например UV радиация.

Активира младежкото излъчване на кожата, защитавайки протеините на дълголетие KLOTHO и FOXO1. 

Защо снежни водорасли?

Снежните водорасли, използвани в рецептите на серията са от дълбините на океана в районите на вечния сняг. При много ниски температури и при интензивно ултравиолетово излъчване, тези водорасли стават червеникави, създавайки така наречения "червен сняг" - неговият самозащитен механизъм. По време на този процес се получава специфична смес от активни съставки, които стимулират гена на дълголетието, съществуващ в човешките кожни клетки. Анти-стареещото действие на екстракта от снежни водорасли е доказано при in vitro и in vivo проучвания.Оценете категорията:

1.0 3
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Facebook OnlineПишете ни във Фейсбук